In het voorjaar van 2014 organiseert Belangenvereniging De Uithoek een open jeu de boules competitie van acht speelavonden.

Vanaf 15 april, elke dinsdagavond, 8 weken lang om 19:00. Aanmelden hoeft niet, gewoon (op tijd) komen is voldoende. Op de avond wordt gekeken wie er zijn en een speelindeling gemaakt.
Meedoen aan de competitie hoeft niet verplicht, het gaat erom elkaar rond de boulebaan te treffen. Je kunt dus ook gewoon een paar keer vrijblijvend komen meespelen. Wie tenminste zes keer meespeelt, doet mee voor de hoofdprijs.

Er wordt petanque gespeeld, twee tegen twee, iedere speler drie ballen. Coordinator en scheidsrechter is Kees van Maanen en er zijn een aantal spelleiders ter ondersteuning.

Voor wie?

Deelname is open. Dat wil zeggen dat alle Hoekwierders kunnen meedoen. Dus niet alleen de bewoners van de bungalows. Sterker nog, we vinden het erg leuk als zoveel mogelijk Hoekwierders elkaar rond de boulebaan treffen.  Daarom zijn ook introducees van harte welkom, familie, vrienden of gasten en juichen we publiek van harte toe.

Hoe?

Voorzitter Kees van Belangenvereniging is coördinator en er zijn ondersteunende spelleiders. Zij houden de score bij. Voor de rest houden we het lekker informeel. Kom gewoon als je zin hebt in een spel of om je buren te ontmoeten. Neem (desgewenst) je eigen stoel mee. En zorg zelf ook voor een drankje en een hapje als je daar behoefte aan hebt.

Op de laatste avond maken we er een feestje van. Zo een met tafels en stoelen op het grasveld. Fakkels en kaarsjes, stokbrood, kaas en wijn. In Franse sferen dus. Of in Italiaans of Spaans als je daar meer zin in hebt. Niet alleen spelers zijn welkom, maar iedereen. Te zijner tijd laten we nog van ons horen, maar als je er ideeën voor hebt, laat je dan vast horen: uithoekalmere@gmail.com

 

Comments are closed.