Op deze prachtige zaterdag waarop de weergoden ons zeer gunstig gezind waren hebben we weer ons jaarlijkse toernooi gespeeld. Eind augustus was nog niet iedereen van zijn vakantie terug of er stond nog iets anders op hun agenda. Toch hadden we 16 deelnemers en een behoorlijk aantal supporters. Onder het genot van een drankje en stokbrood met lekkere Franse kaas en andere heerlijkheden die meegebracht waren door de deelnemers en supporters. Op de foto’s is uiterste concentratie te zien van de deelnemers. De uitslag is geworden Anneke op de eerste plaats, Nicolette op de tweede plaats en Tom eindigde als derde. Verder hadden we natuurlijk ook nog de poedelprijs die was voor Tiny. De speciale prijs, gerookte paling ter beschikking gesteld door Dick, ging naar Sonja en Christel. Al met al weer een topmiddag met tussendoor nog een lekker ijsje. Met dank aan Paul voor de partytent. De foto’s zijn gemaakt door Tom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiny neemt de poedelprijs in ontvangst

Foto-album

 

Comments are closed.