De prijswinnaars

                                               De prijswinnaars

3 oktober 2015 om 13.00 uur.

Heerlijk in het zonnetje begonnen we de middag met pannenkoeken van de Pannenkoekexpress. Ook de minder mobiele leden werden niet vergeten. Daar hebben we even een pannenkoek langsgebracht. Na de loting begonnen we met het toernooi. Helaas waren Dick en Tiny niet van de partij, zij moesten in hun nieuwe huis op een aannemer wachten en dat duurde langer dan verwacht. Er werd hard gestreden om elke punt. Maar zoals je weet bij 13 punten is het onherroepelijk einde van de partij. De dames lieten het dit jaar afweten. De eerste tot en met de derde prijs waren dit jaar mannen. Uiteindelijk werd de eerste prijs gewonnen door Rob, de tweede prijs door Henk en de derde prijs door Ronald. De poedelprijs was voor Erika. Onder het genot van een drankje hebben we de dag weer afgesloten en de boel opgeruimd. Dank aan EZH voor de tent en het scorebord van Ton.

Foto’s by Tom

 

Comments are closed.